Minni Hirvonen

Skills
Description

Minä olen

  • Minni Hirvonen
  • koulutukseltani tanssinopettaja Turun taideakatemiasta
  • tehnyt koreografioita, ohjannut ja opettanut Turussa, Jyväskylässä, Kokkolassa, Mikkelissä, Kuopiossa, Lappeenrannasssa
  • esiintyjä
  • fyysisen ilmaisun ja draaman yhteen sovittaja
  • sydämellinen ja positiivinen ihminen työssäni
  • kuuntelija
  • organisaattori ja tuottaja
  • nopea ja aikaansaapa
  • kouluttaja ja kurssittaja

www.tanssivasusiraja.blogspot.fi

www.nyky.net

Pitkän elämän ainekset :

Kulhollinen rakastavaa ja samalla inhimillistä myrskynsilmää, salailuoperaatio kuutioituna, ruokalusikallinen koomista virhettä, teelusikallinen peittley-yritystä ja vääriä valintoja, lisukkeena mokailut valinnan mukaan sekä hurmaava  ja kiihtyvä elämä, uppoamishetkellä  kiskaistaan kiinni köydestä ja tarjoillaan kuuden minuutin PYÖRTEENÄ, huumorin kera.

Keywords
Date modified29.10.2014
Products and services

Minulla on tarjottavana esityksiä ja TYHY-päivän kursseja:

Tässä sinulle valittavana kaksi mielenkiintoista ja taatusti elvyttävää ja rentouttavaa taidepalveluani mm. TYHY-päivääsi. Kaikille palveluille on ominaislaatuista kehollinen ja toiminnallinen tekeminen. Saat olla epävarma, ujo ja hiljainen tai uhmakas, energinen ja äänekäs sekä kaikkea siltä väliltä. Jokaiselle persoonalle löytyy väylänsä näiden palvelujeni nauttimiseen.

Näitä palveluja on testattu, kehitelty, uudelleen tuunattu reilun kymmenen vuoden kokemustakuulla erilaisille ihmisryhmille!       

Ole hyvä -  Sinulla on lupa nautiskeluun!

1. palvelu:  Tunnekioski -menetelmä

Annan teille tuunattavaksi laatikon, jossa on tunteita; hyviä ja huonoja. Tuunauksessa pääset käsittelemään maalia, tapettia, koristeita, omituisia tavaroita, liimaa ja kuumaliimaa. Tuunattuun laatikkoon tulee käsiteltäväksi tunteita. Se on kuin Tunnekioski,  josta löytyy uusia keinoja matkata läpi kartan osoittaman reitin. Reitin varrella minä ohjeistan ja luon ympäristöön maagisen tunnelman.

Sinun ei tarvitse osata mitään mielestäsi, etkä tarvitse tuoda mukanasi  mitään. Voit antaa itsesi Tunnekioskin vietäväksi luottavaisin mielin. Tai: Saat omata monitaiteilijan tiedot ja taidot. Siltikin sinä lumoudut Tunnekioskille tulostasi.

Tunnekioski -menetelmä on  kokopäivän tai puolen päivän mittainen virkistävä, inspiroiva ja voimia antava tuokio. Sen voi toteuttaa pienryhmässä (3-4 hlö) tai isommassa (10-12 hlö) ryhmässä. Tilan tulee olla riittävän suuri, jotta liikkuminen tilassa on mukavan väljää ja inspiroivaa. Tunnekioski-menetelmää voi tehdä myös kesäaikaan ulkona!

Hinta: 400€ - 600€

2.  palvelu:  kokopäivän Heimo Yhdessä- päivä

Ohjaan kursseilla  draamallisia ja tanssillisia tehtäviä, leikkejä ja pelejä. Hassuttelu, ilo ja rohkeus ovat kurssieni ydintä. Mikä onkaan hurjempaa kuin iloinen mokailu! Aikuisenkin kuuluu saada leikkiä. Tämä on aikuisten oikeasti -hiekkalaatikko-päivä!

Päivän tai puolikkaan päivän mittainen virkistäytymispäivä (3h/6h) kanssani räätälöidään aina tilaajaa kuunnellen, yhdessä suunnitellen ja yhdessä toteuttaen. Ennen varsinaista virkistäytymispäivää käyn työyhteisössä keskustelemassa päivänpolttavasta aiheesta, josta olisi mukava tehdä rento ja reipas tuotos.

Heimo yhdessä –virkistyspäivän tarkoituksena on tukea yhteisöllisyyden tunnetta työyhteisöissä positiivisella energialla. Voidaan toteuttaa myös puolen päivän mittaisena.

Hinta: 300€ - 600€

Classifications Tanssi


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Contact information
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 401 2078
pakka(at)pakkahuone.info
Linktothisprofile: https://www.pakka.fi:443/profile/90?PHPSESSID=3e2b752d3c36081ad4008f96fb7351a0