Miss Katastrofi

Skills
Description

Miss Katastrofi on luonnonoikku ja kaikki menneet, olevat ja tulevat luonnonmullistukset yhteensä. Hänen oma henkilökohtainen menneisyytensä on myös katastrofaalinen määrä ihmissuhteita; karmeita sukulais-tragedioita, käsittämättömiä taiteilijakollegoita ja ...tusina edesmenneitä aviomiehiä. Hän itse on kuolematon. On uumoiltu, että hänen syntymänsä ajoittuu 1650-luvulle.

Miss Katastrofi ilmestyy mielellään julkisiin tiloihin: kirjastoihin, kauppahalleihin, ostoskeskuksiin, teatterirakennuksiin, gallerioihin, taidemuseoihin, parkkihalleihin jne. Hän avaa tilaisuuksia arvovaltaisesti ja toimii niiden seremoniamestarina. Hänen mainio tapansa kertoa tarinoita annetuista kohteista on piristävä, joskus vähän arveluttavakin.

 

Miss Katastrofi on ranskalainen alkuperältään, mutta taitaa jo hienosti suomenkielen. Hänen suuri mieltymyksenä on silicon, botox ja liuta muita muoviperäisiä tuotteita.

Miss Katastrofia managerisoi ja hallinoi tanssitaiteilija Minni Hirvonen. Ottamalla yhteyttä häneen, voit saada tarkempaa tietoa Miss Katastrofin elämästä. # minni.hirvonen@gmail.com

 

Huomio!

Miss Katastrofilla on noin 30 min pituinen performanssi myös englanninkielisenä versiona, joka käsittelee tieteellisesti tutkittua tietoa mm. ilmastonmuutosasioista. 
Hän on tilattavissa kaikkiin luonnonsuojelua edistäviin tilaisuuksiin, projekteihin & hankkeisiin. 

Keywords
Date modified29.10.2014
Products and services
Classifications Draamaopastukset


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Contact information
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 401 2078
pakka@pakkahuone.info
Linktothisprofile: https://www.pakka.fi:443/profile/174?PHPSESSID=4ea99753473e58e89b96ded8555db962