Peikkosilla

Skills
Description

Satuteatteri Punahilkan näytelmä Peikkosilla kulkee Mirjami-tytön kanssa peikkometsän reunamille, missä aurinko yrittää vielä kutittaa kaikkea eläväistä. Mirjamin marjanpoiminta saa yllätyksellisen käänteen, kun peikkokuninkaan tytär on karannut omille teilleen. Sadussa kaikki on mahdollista, mutta yhteen voimme luottaa: onnelliseen loppuun. Näytelmän on sovittanut ja ohjannut ruotsalaisen satutäti Anna Wahlenbergin Peikkotyttö-tarinasta esine- ja nukketeatterimuotoon läänintaiteilija Jyrki Tamminen.

Uhur-peikkokuninkaan ja Mirjami-tytön, on suunnitellut ja toteuttanut Janne Puhakka. Näytelmän äänimaailma ja laulut ovat Uuna Kainulaisen toteuttamia Peikkosilla rooleissa vuorottelevat näyttelijät: Jaana Palve-Karppanen ja Erja Pakarinen, sekä Maija Karppanen ja Janne Puhakka. Esityksen valmistamista on tukenut Pohjois-Karjalan taidetoimikunta.

Keywords
Date modified29.10.2014
Products and services

PEIKKOSILLA-NÄYTELMÄ

TYÖRYHMÄ

Uhur-peikkokuninkaan ja Mirjami-tytön, on suunnitellut ja toteuttanut Janne Puhakka. Näytelmän äänimaailma ja laulut ovat Uuna Kainulaisen toteuttamia.

Peikkosilla rooleissa vuorottelevat näyttelijät: Jaana Palve-Karppanen ja Erja Pakarinen, sekä Maija Karppanen ja Janne Puhakka. Esityksen valmistamista on tukenut Pohjois-Karjalan taidetoimikunta.

Tuotanto: Satuteatteri Punahilkka

Classifications Teatteri


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Contact information
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
0504012078
pakka(at)pakkahuone.info
Linktothisprofile: https://www.pakka.fi:443/profile/134?PHPSESSID=6359d001dc1e2370a7282bacb5dea88a