Mahdollisuuksien tanssi

Skills
Description

Tanssialalla työskenteleville työpaja erityisryhmille suunnatusta tanssista.

Mitä sovelletaan?

Kehollisuus, liike, kinesteettinen oppiminen, vuorovaikutus, leikit ja pelit, kohtaaminen, läsnäolo, kuunteleminen, kuuleminen

Kenelle sovelletaan?

Ei-tanssiville kehoille, mielenterveys toipilaille, fyysisesti rajoittuneille, erilaisille työyhteisöille

 

Sisällöstä lisää:

Kurssin muoto on toiminnallisuus. Kahden päivän aikana kokeillaan ja ohjataan toisille kurssilaisille monenlaisia kohtaamis-, kosketus- ja liikeharjoitteita, joita jokainen voi käyttää ammatissaan erilaisten kehojen maailmassa.

Kurssin aikana on mahdollisuus ja toivottavaa myös reflektoida avoimesti omasta historiasta kertyneitä kokemuksia ja esimerkki- harjoituksia toisille.

Toiminnallisuuden, työkalujen ja kokemuksien vaihdon tarkoituksena on rohkaistua tarttumaan taidelähtöisiin menetelmiin ja viedä niitä kaikenlaisiin työolosuhteisiin.

 

Esimerkki viikonlopusta:

Tutustuminen kurssilaisiin: avoimen, turvallisen ja helpon ilmapiirin syntyminen

Kurssin ohjaaja kertoo kokemuksistaan aktiivisten ja hyvinvoivien nuorten, eri ikäisten mielenterveyspotilaiden ja vanhusten parissa. Mitä eroja ja samankaltaisuuksia löytyy opetus/ohjaus tilanteissa? Mitkä harjoitukset ovat olleet suosiossa, mitkä harjoitukset eivät aina onnistu ja toisinaan taas onnistuvat. Syitä ja seurauksia. Kurssilla harjoitellaan rajaamaan oma työ taiteen virkistävän ja avaavan sekä terapian välillä. Kurssin ohjaaja ei ole taideterapeutti, vaan tanssipedagogi ja tanssitaiteilija. Kurssin aikana tutustutaan draamaimprovisaation, kirjoittamisen, laulujen soveltamiseen kehollisen taiteen välineenä.

Keywords
Date modified29.10.2014
Products and services

Hinta (10-12h) : 430€ - 490€

Classifications Tanssin mahdollisuudet


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Contact information
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 401 2078
pakka(at)pakkahuone.info
Linktothisprofile: https://www.pakka.fi:443/profile/128?PHPSESSID=d31acbda45030ec6b64e0040e2417c12