Mari Laamanen

Skills
Description

Tanssitaiteilija Mari Laamanen

valmistui medianomiksi Kuopion muotoiluakatemiasta vuonna 2003 ja tanssijaksi Pohjois-Karjalan ammattiopistosta vuonna 2008. Laamanen on työskennellyt vuodesta 2009 lähtien Joensuussa tanssijana ja tanssinopettajana. Muutamassa vuodessa hän on koreografioinut ja toteuttanut useita tanssiteoksia, joissa näkyy intohimoinen suhde taiteeseen.

 Vuonna 2013 hän toteuttaa yhteisöissä kiertävän Kudottu koti -tanssiteatteriteoksen ja kulttuurihetket, sekä vuoden 2014 alussa valmistuvan sooloteoksen. Keväällä 2013 Laamanen teki Sus siunakkoon – Vimmaa lyhytelokuvan ja osallistui tanssiteoksen tekemiseen yhdessä viiden muun tanssijan kanssa. Videota ja tanssia sisältävä teos esitettiin Pohjois-Karjalan maakuntaliiton tapahtumassa Helsingissä.

Mari Laamanen on Vimma -nykytanssifestivaalin perustaja sekä kuuluu Yksin Sateessa-tanssifestivaalin työryhmään ja on Taidekeskus Ahjon hallituksen jäsen.

 

Keywords
Date modified29.10.2014
Products and services

ARKIVEX

Päivän aikana sysätään mielikuvitus lennokkaasti liikkeelle osallistujien voimavarat yhdistäen. Työpajoissa työskennellään liikkeen, äänen ja draaman keinoin. Kokonaisuus suunnitellaan yhteisön toiveet ja kiinnostuksenkohteet huomioiden. Tärkeää on kasvattaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja ajatusta siitä, että tämäkin minusta irtosi.

Lopputuloksena voi olla esimerkiksi pienoisnäytelmä ja siitä tehtävä videopostikortti tai lyhyt dokumenttielokuva päivän tapahtumista, jonka yhteisö saa itselleen tapahtuman jälkeen.

Mitä lupaan?

Päivä on osallistujille hyppy ennenkokemattomiin rooleihin ja maailmoihin.

Millaisille ryhmille?

< 5-50 osanottajaa, myös monikulttuurisille ryhmille ja liikuntarajoitteisille Millainen tila? Voidaan toteuttaa ulkona luonnossa tai sisätiloissa. Riittävästi tilaa liikkumiseen.

Kuinka paljon aikaa tarvitaan?

Minimiaika: 4 tuntia. Voidaan toteuttaa esim. 4 x 4 tunnin jaksoissa asiakkaan toiveiden mukaan.

Millainen varustus?

Aluksi liikkumiseen sopiva rento ja mukava asu, jatkossa teemaan sopiva yhdessä sovittu vaatetus.

Classifications Tanssi


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Klikkaa avataksesi video

Contact information
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 4012078
pakka(at)pakkahuone.info
Linktothisprofile: https://www.pakka.fi:443/profile/109?PHPSESSID=da32c0d7dfb02a7008f833e4940fe848