Anja Turunen

Skills
Description

Olen kuva-/valokuvataiteilija ja graafinen suunnittelija.

Toimin yrittäjänä, taideohjaajana, sekä teen myös opetustyötä. Hyödynnän työssäni kuvataidetta, valokuvausta ja draaman eri metodeja.

Olen työskennellyt lasten, nuorten, aikuisten, ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa. Asiakkainani ovat olleet kunnat, yritykset, yhdistykset, erilaiset työyhteisöt, ja yksityiset ihmiset.

Keywords
Date modified29.10.2014
Products and services

Tarjoan erilaisia kokemuksellisia taidepajoja.

Ihmiset tarvitsevat arkensa keskelle pysähdyspaikkoja ja irtiottoja arjesta. Haluan tarjota näitä irtiottoja turvallisesti ja luotettavasti taidepajojen muodossa. Toivon ihmisten saavan näistä taidepajoista mukaansa iloa ja voimaantumisen kokemuksia, sekä uusia näkökulmia omaan elämään. Joka kerta syntyy jotain uutta. Samalla on myös mahdollisuus kokeilla ja oppia uusia taitoja ja saada kokemuksia erilaisista työskentelymuodoista.

Taidepajojen tarkoituksena on ollutkin asiakkaiden toiveista riippuen virkistäytyminen, rentoutuminen, yhdessä tekeminen, hyvinvoinnin lisääminen tai Tyky-toiminta. Toiveena on myös voinut olla jokin erityinen teema, jota on haluttu käsitellä taidepajan aikana, esim. yhteisöllisyys ja sen toimivuus työyhteisössä. Taidepajat ovat räätälöityjä kokonaisuuksia, joita voidaan muokata asiakkaan tarpeiden mukaan joustavasti.

 

Classifications Kuvataide


Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Contact information
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 401 2078
pakka(at)pakkahuone.info
Linktothisprofile: https://www.pakka.fi:443/profile/107?PHPSESSID=cf1d52e2529e85ef38fb78dd6c0f4c4b