Liisa Kontturi

Skills
Description

Luonto luovuuden lähteenä – toimintaa yhteydessä ympäristöön.

Ympäristön ja ihmisen hyvinvointi kietoutuvat vahvasti toisiinsa. Parhaimmillaan luonto on moniaistinen kokemus, rauhoittumisen ja hiljentymisen paikka, mutta myös luovuuden, materiaalien, ideoiden ja merkitysten lähde.

Olemme ilomantsilaissyntyiset sisarukset Liisa ja Eeva Kontturi, elämänarvomme, kunnioituksemme luontoa ja elämää kohtaan kumpuavat pienen maaseutukylän lapsuudesta, yhteydestä luontoon ja kulttuuriin, ne ovat mukana toiminnassamme ja ohjaustyössämme. Teemme taidetta ja tuotteita luonnonmateriaaleista sekä tarjoamme koulutus- ja hyvinvointipalveluita. Koulutukseltamme olemme mm. Liisa agrologi, jooganopettaja, Eeva taiteidenmaisteri, eräopas.

Olemme valmiita tekemään työyhteisösi toiveiden mukaisia työpajoja tai työhyvinvointia tukevia tapahtumia, joten toivomme yhteydenottoasi.

Keywordsintuitiivinen ilo, kosketus, läsnäolo, yhteys
Date modified29.10.2014
Products and services

Työpajat

Toimintaa yhteydessä ympäristöön, myyttien, satujen, tarinoiden ja luonnonmateriaalien innoittamina. Toiminnan sisällöstä, kestosta, materiaaleista ja toteutuksista voimme neuvotella yhdessä.

Taidenäyttelyt

Teokset on valmistettu luonnonmateriaaleista, suomalaisen luonnon, metsän ja mytologian synnyttämien ideoiden pohjalta.

Tuotteet

Lahjaesineiden ja matkamuistojen työstämisessä on käytetty perinteisiä suomalaisia käsityömenetelmiä ja ne on valmistettu luonnonmateriaaleista, innoitus ja aiheet ovat saaneet syntynsä kansanperinteestä.

Classifications Käsityötaide ja design
intuitiivinen ilo, kosketus, läsnäolo, yhteys

Esittelykuvia - klikkaa katsoaksesi

Contact information
Pakka-keskus
Pakkahuone, Joensuu
050 401 2078
pakka(at)pakkahuone.info
Linktothisprofile: http://www.pakka.fi/profile/106?PHPSESSID=1faf295f23194903b8e939b9a6207366